Nieuwsbrief december 2017 - Nieuwjaarsreceptie

Van het Bestuur

Op zondag 7 januari 2018 hebben wij weer onze Nieuwjaarsreceptie. U bent tussen 14.00 en 17.00 uur welkom in de Kerk aan de Ring in Hellevoetsluis.

Van de Havenmeesters

Werkzaamheden in het kanaal:
Op 15 januari 2018 begint het weg- en waterbouwkundig bedrijf Van Herik met de renovatie van de walkant van het kanaal. Er wordt een stalen damwand geslagen aan de westzijde van het Kanaal. Hiervoor wordt ook de entree van onze jachthaven voor ongeveer 14 dagen weggehaald. Alleen met een bootje kunt u dan, als dat echt nodig is, nog op de jachthaven komen. Wij houden u nog op de hoogte wanneer dit precies gaat plaatsvinden.

Zorg dat uw schip goed vast ligt. In de Heliushaven zijn dubbele landvasten verplicht.

Klapperende vallen zorgen niet alleen voor onnodige schade, maar zijn ook erg irritant. Denk vooral ook in het Kanaal ook aan de bewoners in de buurt die er last van kunnen hebben.

En de boeg/boegspriet mag niet over de aluminiumrand komen.

Regelmatig ligt er afgewerkte olie in de haven. Dit komt onder andere door de automatische bilge-pompen van de boten. Laat dit niet gebeuren, want een bekeuring kan veel geld kosten en dit is niet nodig.

Van de Commissie Zilvermeeuwbeker

Helaas heeft er dit jaar maar 1 reisverslag gestaan in de 3 Bestekken die zijn verschenen.  Er is daarom besloten de prijs dit jaar niet uit de reiken, maar het reisverslag van dit jaar mee te nemen naar volgend jaar en dan een beoordeling over 2017 en 2018 te doen. Hopelijk is er dan wat meer aanbod.

Nieuwsbrief Watersportverbond

U vindt de Nieuwsbrief van het watersportverbond onder de volgende link: Nieuwsbrief Watersportverbond

We wensen iedereen fijne feestdagen en tot in 2018.