Nieuwsbrief februari 2018 - AED Cursus

Van het Bestuur

Eerdaags gaat het echt gebeuren! De nota voor dit kalenderjaar komt via de mail of via de post naar u toe. Gelieve zorg te dragen voor een spoedige betaling.

De plek voor een nieuwe havenmeester is door het vertrek van Sylvia nog niet vervuld. Verschillende taken zullen nu dan ook door de havencommissies worden opgepakt.

Op donderdag 26 april houden we onze Voorjaars-Algemene-Leden-Vergadering in Citta Romana aan de Parkweg 1 in Hellevoetsluis. Aanvang 20.00 uur.

Van de Evenementencommissie

Hebben jullie 26 mei allemaal vrijgehouden in de agenda? Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een leuk/gezellig/lekker verenigingsfeest. Anders dan voorgaande jaren zal dit feest gehouden worden op zaterdag 26 mei. Binnenkort zullen de uitnodigingen via de mail verstuurd worden met alle informatie en de mogelijkheid voor aanmelding.

AED-cursus Arendsnest

Op zaterdag 3 en 10 maart 2018 worden er weer cursussen AED gegeven. Het is echt belangrijk om dit apparaat te kennen of om uw kennis weer op te frissen.
Per zaterdag is er plaats voor 14 personen. Graag naam en telefoonnummer opgeven bij Erik Bastemeijer  06 40 50 76 37, of via e.bastemeijer@wsv-haringvliet.nl. Dit kan tot 26 februari.

Keuring brandblusser

Brandblusser

Op 3 maart 2018 vinden er weer keuringen plaats van de brandblussers. Uw verzekering verlangt immers dat u een goed werkende brandblusser aanwezig heeft.
Wilt u ook uw brandblusser laten keuren, dan is dat mogelijk. Lever deze voor 3 maart op maandag t/m zaterdag in de ochtend in bij het Kanaal (op zondag in de middag kan zelfs ook nog) en betaal vooraf de keuringskosten ( 8 euro per blusser). Uw blusser kan na 11.00 uur op 3 maart, na keuring weer worden meegenomen.

Bent u toe aan vervanging van uw brandblusser? Er geldt  een aanbieding van een schuimblusser die heel wat minder schade geeft aan uw elektronica dat een poederblusser.

Maak kennis met een redding op zee tijdens een bezoek aan de historische zeesleper Elke

Aan boord van de historische Zeesleper Elbe wordt er op 10 februari a.s. een lezing gegevens door twee zeezeilers over hun ervaringen tijdens de Atlantische zeilwedstrijd Twostar juni 2017.  Heeft u interesse, zie bijgaande document (Winterbijeenkomst 10 februari 2018.pdf)

Nieuwsbrief Watersportverbond

U kunt de Nieuwsbrief van het watersportverbond downloaden via deze link: Watersportverbond