Nieuwsbrief juli 2021 - LETS PARTY!!!

LETS PARTY!!! Save-the-date 18 september 2021

Met steeds meer versoepelingen in het Corona beleid kon deze aankondiging niet uitblijven. Maar we mogen niet te vroeg juichen…….

Wat zijn we blij en opgelucht dat we de viering van ons 60-jarig jubileum eindelijk gestalte kunnen geven.

Naast dat dit een jubileumjaar is, was het niet alleen in onze directe leefomgeving een roerig jaar (Corona), maar ook op de vereniging heeft zich het nodige afgespeeld. Ook dit laatste vraagt om een gelegenheid om in een meer ontspanning sfeer weer bij elkaar te komen en hoe kun je dat beter doen dan met een spetterend feest!

Zet 18 SEPTEMBER alvast in je agenda, zodat je niets mist!

TIPJE VAN DE SLUIER:

We zullen op 18 september een jubileumrace (op de leest van een Gelijke Finish Race) en aansluitend een jubileumfeest organiseren.

Het aanmeldingsformulier voor de jubileumrace en voor het feest wordt binnenkort via een Nieuwsbrief aan u toegestuurd. Hierstaan staat dan een linkje naar e-captain voor het betalen van de eigen bijdrage. U kunt zich aanmelden tot 4 september a.s.

Vanzelfsprekend zullen wij rekening moeten houden met de dan geldende Corona-maatregelen.

PROGRAMMA 18 september 2021 (Globaal - details worden nog uitgewerkt):

• 10.00 UUR Briefing Gelijke Finish Race - voor het Clubhuis Heliushaven
  • 11.30 UUR Start Gelijke Finish Race
  • 16.00 UUR Prijsuitreiking - tent voor het Clubhuis Heliushaven
  • 16.30 UUR Borrel en start Jubileumfeest

Tevens doen wij hiermee een oproep voor hulp tijdens deze dag, zodat ook daarmee de kosten voor inhuur van externen tot een minimum beperkt kunnen blijven en het een feest met en voor elkaar wordt! Voor aanmelding van je diensten op 18 september of andere vragen, graag e-mailen aan evenementencommissie@wsv-haringvliet.nl

Wij hebben er nu al zin in!

Evenementencommissie WSV Haringvliet