Nieuwsbrief Jeugdzeilen 2021

Hoi jeugdzeiler!

Het nieuwe zeilseizoen van 2021 staat weer voor de deur, we hopen dit jaar passend bij de geldende coronamaatregelen weer met jullie van start te gaan.

Dit jaar maken we een nieuwe start met jeugdzeilen bij onze vereniging. Wat jij hiervan zult merken, is dat je gaat zeilen met een kleinere groep.

Doordat we met een kleine groep gaan starten is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vooral plezier op en rondom het water. Wij staan met een hechte groep vrijwilligers klaar om de kids met veel plezier te ontvangen!

Wat bij ons vooral hoog staat is de veiligheid en het plezier van de kids. Zoals jullie de afgelopen jaren ook van ons gewend waren. We staan met ons vaste team instructeurs en begeleiders klaar om jullie (kids) weer lekker aan het zeilen te krijgen!

Wil jij:
  • Leren varen in je optimist?
  • Leren varen in een grotere boot zoals, splash, RS Feva etc.?
  • Met plezier zelfstandig in je eigen boot varen?
  • Je CWO diploma’s halen?

Maar vooral veel plezier hebben op en rond het water met een leuke groep, vaar dan vooral gezellig met ons mee!

Het programma ziet er als volgt uit. We hebben 9 lessen voor de zomervakantie en 2 begeleid zeildagen in september. Dit zijn 2 zondagen waarop de kids onder begeleiding zelf mogen varen.

Data:
  • Les 1: 18 april
  • Les 2: 25 april
  • Les 3: 2 mei
  • Les 4: 30 mei
  • Les 5: 6 juni
  • Les 6: 13 juni
  • Les 7: 27 juni
  • Les 8: 4 juli
  • Les 9: 11 juli

Begeleid zeilen dagen:
  • 5 september & 12 september

De zeillessen voor de zomervakantie duren van 9.30 tot 12.30 daarna gaan we gezamenlijk lunchen dit duurt ongeveer tot 13.00.

Ben je enthousiast en zou je wel willen meedoen? Ga dan naar onze Jeugdzeilen en geef je snel op voor jeugdzeilen Haringvliet! Dan gaan we er weer een ontzettend leuk seizoen van maken!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar jeugdzeilen@wsv-haringvliet.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Namens de jeugdcommissie Haringvliet,

Mark Willemse