Nieuwsbrief augustus 2020 - Evenementen en jeugd

Inschrijven Gelijke Finish Race

Hierbij willen wij u uitnodigen voor een gelijke finish race op zaterdag 12 september aanstaande.
Vanwege de Corona zal het programma er iets anders zijn dan andere jaren. Over de definitieve invulling zijn wij nog aan het brainstormen maar, ervan uitgaande dat de situatie niet veranderd, willen wij er een leuke dag van maken.
 
(Voorlopig) Programma:
  • 10.00 Briefing
  • 12.00 Start wedstrijd
  • 14.00 Finish
  • 15.30 Prijsuitreiking
 
Aanmelden kan t/m vrijdag 4 september via deze link: GFR 2020

Na deze datum zullen wij u verder informeren of het minimale aantal inschrijvingen (15 schepen) behaald is en de situatie rondom Corona niet veranderd is en de race dus definitief door kan gaan.
Deelname is gratis maar aanmelden verplicht. Deelname is voor eigen risico. Tevens is een WA verzekering verplicht.


Voor vragen kunt u een mail sturen naar evenementencommissie@wsv-haringvliet.nl

Inschrijven Jeugdzeilen

Als je nog wilt inschrijven voor de jeugdzeilopleiding van 6 september a.s. dan moet je snel zijn. Schrijf je nog snel in via https://jeugdzeilenhellevoetsluis.eu/info/inschrijfformulier  

Jeugd attributen Heliushaven

Onze havenmeester Aad Driessen heeft in de Heliushaven de jeugd bereid gevonden om het springkussen te repareren. Verder staan er nu wat kleine goaltjes en een volleybalnet / badmintonnet. Ballen en rackets zijn te leen bij de havenmeester.

Vacatures bij Evenementencommissie en Jeugdcommissie

Zowel de Evenementencommissie als de Jeugdcommissie zijn dringend op zoek naar uitbreiding. Schroom niet en geef je op via evenementencommissie@wsv-haringvliet.nl  of jeugdcommissie@wsv-haringvliet.nl