Nieuwsbrief januari 2019 - Bericht van het bestuur

Overleden

Het bestuur kreeg het trieste bericht dat op 21 januari 2019, op 59-jarige leeftijd is overleden: Andries Treffers (C-069). Wij wensen de familie veel sterkte toe.

Waarnemend Havenmeester

Nu Jacky Leurs als Havenmeester is gestopt heeft Lodewijk van Baardwijk zich gemeld als waarnemend havenmeester. Lodewijk is bereikbaar op het bekende telefoonnummer van de havenmeester 06-36324865 en de e-mailadressen
havenmeester-heliushaven@wsv-haringvliet.nl of havenmeester-kanaal@wsv-haringvliet.nl.

Vacature Havenmeester

Door het vertrek van de huidige Havenmeester is het Bestuur op zoek naar kandidaten voor deze functie. Gebleken is dat het uitvoeren van de werkzaamheden door één persoon als belastend wordt vervaren. Daarom vraagt het Bestuur of er leden zijn die de functie in gezamenlijkheid willen uitvoeren. Het liefst zien wij een poule per haven. Klik op de onderstaand link voor het volledige profiel en de functieomschrijving.

Vacature Havenmeester - profiel en functieomschrijving