16-03-2018 - Informatieavond over ‘calamiteiten op zee‘

’t Gaat wel eens mis!

Accu’s die uitvallen, kortsluiting in je startmotor, een vastgelopen rolzeil, of erger: een gebroken mast. Je wilt er niet aan denken, maar het kan je overkomen. Op binnenwater al een probleem, maar op zee een echte CALAMITEIT!

Op 16 maart a.s. om 20.00 uur in De Bonte Os organiseert WSV-Haringvliet een informatie-avond om allerlei problemen die je op zee kunnen overkomen het hoofd te bieden.

Spreker Jur Ringers van ZEEZEILSCHOOL SCHEVENINGEN, zal aan de hand van levensechte voorbeelden uit de doeken doen wat de meest voorkomende pechgevallen en bootschades zijn die zeezeilers ter plekke moeten kunnen oplossen. Of hoe je moet handelen als je schip geen voortgang meer kan maken.

Een MUST voor elke schipper die de zee opgaat, of zich daarop wil voorbereiden
Zeedoop voor jongeren

WSV-Haringvliet organiseert deze avond in samenwerking met Youth Sailing Foundation (YSF). YSF is een initiatief van WSVH-schippers die bereid zijn om met hun zeegaande jacht jongeren kennis te laten maken met het zeilen op zee. Komend voorjaar staan er weer tochten met jongeren op het programma. Dave van den Ende zal uitleg geven over het programma en de mogelijkheid je hiervoor aan te melden. Voor verdere informatie verwijs ik naar de website www.youthsailingfoundation.nl.

De avond wordt geleid door WSVH-bestuurslid Ad Willemen.

Wil je deze avond bijwonen, meld je dan via email aan bij Ad Willemen (willemen@wsv-haringvliet.nl)